Liga 2

Încă o echipă din România dispare, după ce și-a ratat obiectivul: "Am încheiat-o cu fotbalul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 iunie 2015

Academica Argeș a anunțat prin vocea președintelui Dan Lăzărescu că ratarea promovării în Liga 1 este sinonimă cu desființarea echipei.

”Da, este adevărat că se desființează echipa, dar sîntem în discuții să fim preluați de altcineva, mă refer la club, că nu are nici o datorie. Asta nu înseamnă că va rămîne tot Academica, informațiile sînt că noi am încheiat-o cu fotbalul. Am încercat, nu s-a promovat, asta e, probabil că nu a fost să fie.

N-am avut arbitraje, n-am avut nimic de partea noastră, decît profesionalism. Jucătorii sînt liberi, unii și-au și găsit echipe. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult, ne-am străduit cît am putut și mă bucur că am făcut-o corect”, a declarat Dan Lăzărescu pentru ilfovsport.ro.

Academica Argeș se află la a treia schimbare de nume, după ce a fost preluată de Moroianu și Lăzărescu.

Inițial, echipa juca la Buftea, sub numele de CS Buftea, societate sportivă înființată în 2005. În 2008, echipa a promovat în Liga a II-a, iar anul următor a fuzionat cu Săgeata Stejaru.

Acum doi ani echipa s-a redenumit din CS Buftea în FC Cliceni după care mutarea la Pitești a însemnat schimbarea numelui în Academica Argeș.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.