Liga 1

Tamuz vrea să vină la Steaua, dar are un mesaj pentru oficialii din Ghencea: "Măriți oferta!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Saturday 6th of June 2015 12:00

Tamuz vrea să vină la Steaua, dar nu e mulțumit de salariul pe care roș-albaștrii i l-au oferit. Astra a refuzat prima ofertă a Stelei pentru Budescu, De Amorim și Alibec.

Petrolul și-a găsit deja înlocuitor pentru Toto Tamuz, după ce Eddy Gnohere, ultima dată la Mons, în Belgia, a semnat cu ploieștenii pe trei ani de zile. În aceste condiții, prahovenii sînt de acord să-l cedeze pe atacantul israelian în Ghencea.

Fotbalistul de 27 de ani e principala țintă a Stelei pentru ofensivă, însă patronul a anunțat că nu e dispus să arunce prea mult cu banii. Tamuz a vorbit despre interesul roș-albaștrilor, dar a lăsat să se înțeleagă că există o diferență destul de mare între salariul pe care el și-l dorește și cel pe care steliștii i-l oferă.

"Am patru oferte în acest moment, trebuie să mă hotărăsc. O să le analizez pe toate şi voi lua o decizie cînd voi reveni în România. Steaua e o echipă mare şi ar fi o oportunitate importantă să ajung acolo, dar depinde şi de cît de mult mă doresc cei de acolo", a spus Tamuz la DigiSport.

În ceea ce îi privește pe fotbaliștii de la Astra aflați pe lista Stelei, Budescu, Alibec și De Amorim, negocierile s-au împotmolit din cauza a 300.000 de euro. Surse autorizate susțin că Becali a oferit 1,2 milioane de euro pentru cei trei fotbaliști, însă oferta sa a fost refuzată.

Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică, a oferit detalii la DolceSport: "Din ce am înțeles, la ultima discuție era o diferență de cîteva sute de mii între ceea ce oferă Steaua și ce vrea Astra. Buduru l-a informat pe domnul Niculae de oferta Stelei, însă acesta a refuzat-o. La cum îl cunosc eu pe patron, chiar nu cred că se va face transferul".

"Vreau să evoluez la o echipă mare. Am mai jucat în Champions League şi ştiu ce înseamnă acea competiție. Normal că vreau să mai evoluez acolo, sper să o fac cu Steaua, dacă voi ajunge în Ghencea"
Toto Tamuz, atacant Petrolul

"Dacă mîine vine o ofertă pentru Tamuz, o discutăm. Cît timp jucătorul îşi doreşte să plece la mai bine, lui îi convine oferta, nouă ne convine oferta, e clar că se poate găsi o soluţie"
Mihai Joița, manager sportiv Petrolul

250.000 €a fost salariul anual al lui Tamuz la Petrolul în sezonul trecut. Conform contractului, leafa urmează să-i crească la 275.000 de euro începînd de la 1 iulie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.