Liga 1

Dau un milion pe Vali Lazăr » Mijlocașul dinamovist a stîrnit interesul unui club din afară

Plecarea lui Lazăr ar putea revitaliza bugetul lui Dinamo

Articol de Sebastian Culea  —  duminică, 07 iunie 2015

Mijlocașul ”cîinilor”, Vali Lazăr, 25 ani, a stîrnit interesul celor de la FC Astana, care ar fi dispuși să ofere o sumă exorbitantă pentru serviciile sale.

Fostul căpitan al "cîinior" e curtat de mai multe echipe din est. Însă cea mai bună ofertă ar veni de la FC Astana, formație din Kazakhstan pregătită în trecut de Ioan Andone.

Convocat de Anghel Iordănescu la selecționata "divizionară" la începutul lunii februarie, Lazăr i-ar fi atras atenția patronului celor de la Astana, Saian Hamitjanov, care a investit foarte mult în echipa fondată în urmă cu șase ani.

În cantonamentul "naționalei" din Antalya, mijlocașul dinamovist le-a adus victoria "tricolorilor" într-un amical împotriva Moldovei.

"Oficialii FRF au purtat atunci discuții legate de jucător, care i-a impresionat pe kazahi după acea partidă. Încă din iarnă se vorbea despre o mutare, iar oferta venită de la Hamitjanov se învîrtea în jurul sumei de un milion de euro", explică sursele Gazetei.

Primesc ce și-au dorit!

După încheierea sezonului în Liga I, cei de la FC Astana au revenit la discuții cu privire la viitorul fotbalistului. Conform informațiilor ziarului, kazahii ar fi pornit negocieri cu gruparea din Ștefan cel Mare, iar suma de transfer oferită de aceștia ar fi rămas aceeași.

Dinamo a refuzat sezonul trecut o ofertă de 700.000 de euro venită de la Werder Bremen pentru Lazăr. "Cîinii" au cerut atunci un milion, însă nemții au rupt negocierile. Mijlocașul mai are trei ani de contract cu alb-roșii.

"Știu de interesul celor de la FC Astana de ceva vreme, însă cu mine nu s-a discutat nimic concret. Dacă clubul va fi de acord și eu voi primi o ofertă, o să pun bine în balanță totul și o să iau o decizie"
Vali Lazăr, mijlocaș Dinamo

7 goluri a înscris Lazăr pentru Dinamo în 54 de partide de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.