Liga 1

Ioan Niculae nu vrea să își cedeze jucătorii rivalei din Ghencea și are un mesaj pentru Becali: "Niciunul la Steaua!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Tuesday 9th of June 2015 12:00

Patronul Astrei, Ioan Niculae, i-a transmis lui Becali să nu mai mărească ofertele pentru că nu-i va ceda nici un fotbalist.

Gigi Becali a încercat în vara aceasta să ia trei fotbaliști din curtea celor de la Giurgiu. Budescu, De Amorim și Alibec s-au aflat pe lista patronului Stelei, însă nici unul n-a mai ajuns în Ghencea și, conform giurgiuvenilor, acest lucru nici nu se va mai întîmpla.

În primă fază, Gigi a oferit 1,5 milioane de euro pentru cei trei, apoi a dat 800.000 de euro doar pe De Amorim și Alibec, iar ulterior a mărit oferta pentru cei doi cu 200.000 de euro. De fiecare dată Astra a refuzat.

Mai mult, aflat după gratii, patronul Astrei, Ioan Niculae, le-a transmis steliștilor să înceteze să mai facă oferte pentru că nici un fotbalist nu e de vînzare pentru ei. "Nu dau nici un fotbalist la Steaua, nici pentru 10 milioane de euro!", le-a spus acesta.

Decizia finanțatorului a fost transmisă și fotbaliștilor, iar aceștia n-au primit-o prea bine. Singurul dintre cei trei care ar putea pleca în această vară e Constantin Budescu, care ar putea prinde un contract în străinătate. Suma de transfer fixată de Niculae pentru căpitanul Astrei e de 1,5 milioane de euro.

23 de goluriau înscris în sezonul trecut cei trei, în total: Budescu a marcat de 10 ori, Alibec de 8 ori, iar De Amorim a reușit 5 goluri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.