Liga Campionilor

Președintele Barcelonei lămurește lucrurile pe banca tehnică: ”Antrenorul rămîne dacă voi fi reales!”

Dacă la AS Roma n-a reușit, Luis Enrique a bătut-o pe Juventus cînd trebuia // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday 9th of June 2015 12:00

Printre prioritățile sale, șeful blaugrana a dezvăluit că îi va propune tehnicianului prelungirea contractului scadent în iunie 2016: "L-am văzut foarte entuziasmat și legat de echipă”.

"Luis Enrique este cea mai bună opțiune pentru sezonul viitor. Merita triumful de la Berlin, pentru că a primit atîtea critici dure, deși ne-a condus perfect", declara Xavi după finala cu Juventus.

Ideea și-a găsit ecou la președintele Josep Maria Bartomeu, care a dezvăluit ieri, la un post de radio spaniol, că Lucho va continua dacă el va fi reales!

"N-am nici un dubiu asupra rămînerii lui. Printre primele lucruri pe care le voi face dacă-mi păstrez postul va fi să-i propun reînnoirea acordului. L-am văzut foarte entuziasmat și legat de echipă și de stafful tehnic. Merită nota 10 pentru acest sezon și nu există motive să rupem înțelegerea", a declarat Bartomeu, pe care doar Joan Laporta l-ar putea înfrunta la proximele alegeri dacă decide să candideze.

Acordul lui Lucho expiră peste un an și antrenorul a lăsat de înțeles că nu vrea să plece: "Fanii Barcelonei au idei clare și eu la fel. Nu mai e nevoie să confirm nimic".

6 trofeear putea cîștiga Luis Enrique pe banca Barcelonei dacă mai ia Supercupa Spaniei, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.