Liga 1

Declarațiile jucătorilor audiați azi la Casa Fotbalului în scandalul Brașov-Gaz Metan: "Marian a venit după meci și mi-a spus că îi pare rău"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 iunie 2015

Comisia de Integritate a FRF a demarat oficial ancheta asupra meciului din ultima etapă dintre FC Braşov şi Gaz Metan, scor 0-0, după ce jucătorii "stegarilor" au fost acuzați de șefii oaspeților că au primit bani din afara clubului după meci.

Mai mulţi fotbalişti implicaţi în acest scandal au fost chemaţi la Casa Fotbalului pentru a da explicaţii.

Ciprian Petre, fotbalistul lui Gaz Metan, a declarat pentru televiziuni: "Marian a venit după meci și mi-a spus că îi pare rău, că n-au luat banii de 7 luni, și atît, lasînd la latitudinea fiecăruia să tragă concluziile. Probabil că doar dacă ne băteau și scăpau, pierdea și Chiajna. Și poate au avut obiectiv retrogradarea și i-au premiat pentru asta".

Marian Constantinescu a comentat şi el acuzele care sînt aduse braşovenilor: "Am fost citați să venim la Comisie, nu înțeleg și nu o să înțeleg în continuare în România asta: cînd joci cinstit ești chemat la Comisii. Aceste Comisii să ne lase în continuare să ne pregătim, să ne vedem în continuare de munca pe care o avem de făcut".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.