Nationala

GALERIE FOTO Naționala României s-a relaxat într-un parc din Belfast » EXCLUSIV Fanii români au sărit la gîtul FRF: "Au dat biletele cum au vrut ei"

+20 Foto
Foto: Alex Nicodim

Articol de Marius Mărgărit  —  sâmbătă, 13 iunie 2015

Jucătorii echipei naționale a României s-au relaxat astăzi timp de o oră într-un parc de lîngă Queen University.

16:15

UPDATE / Bișnițarii nord-irlandezi au ieșit în evidență la Belfast. De la 40 de lire cît costa în mod normal un bilet la partida de diseară, acum s-a ajuns la 300 de lire. Fanii români s-au strîns în fața Federației de Fotbal a Irlandei de Nord (FOTO).

Știrea inițială

Acolo "tricolorii" în frunte cu selecționerul Anghel Iordănescu s-au întîlnit cu două grupuri de români. 12 oameni au venit din Timișoara și erau foarte nemulțumiți "A fost mare încurcătură cu biletele astea. Doar vreo 200 s-au dat pe bune, restul le-au dat cum au vrut ei. Noi mergem cu echipa națională peste tot de 10 ani și acum n-am reușit să luăm decît 4 bilete. Nici nu știu ce vom face, poate o să tragem la sorți cine să intre la meci".

Aceștia l-au rugat și pe politicianul Liviu Dragnea să le facă rost de bilete, însă nici acesta nu i-a putut rezolva. Și alți fani ai naționalei României sînt în căutare de bilete, dar acestea nu se găsesc în Belfast.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.