Liga 2

Gluma se îngroașă! » Mititelu: "Fuziunea cu CSU nu e ipotetică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 iunie 2015

Adrian Mititelu și-a întrebat urmăritorii de pe Facebook în urmă cu cîteva zile dacă ar fi de acord cu o fuziune între FC Universitatea și CS Universitatea.

Acum, omul de afaceri a revenit cu un nou anunț în care scrie că e pregătit să ia o decizie istorică pentru fotbalul craiovean.

"Am citit cu mare atenție opiniile voastre și sincer le-am și anticipat. De asemenea vreau să vă spun că tema nu este una absolut ipotetică. Nu cred că există vreun suporter al Universității Craiova în viață mai orgolios și mai ambițios decît mine. De ani de zile ne căutăm dreptatea în fața autorităților și ea întîrzie să apară.

De-a lungul timpului, foarte mulți dintre voi mi-ați reproșat lipsa de diplomație și de altruism. Pe lîngă toate aceste aspecte, obiectivul tuturor este ca Universitatea Craiova să revină în competiția fotbalistică. Soluțiile nu sînt prea multe la îndemînă, așa că aș vrea ca o eventuală decizie, care va fi cu siguranță una istorica indiferent care va fi ea, sa nu cadă numai pe umerii mei.

De asemenea, timpul rămas la dispoziție este scurt și îmi doresc mult ca dezbaterea să continue, dar pe un ton civilizat. Indiferent de ce se va hotărî, UNIVERSITATEA CRAIOVA va reveni în competiție sută la sută!", se arată în postarea publicată de Mititelu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.