Liga 1

EXCLUSIV Scene incredibile în cantonamentul Stelei » Un fotbalist a fost dat afară de Becali și a plecat în lacrimi » Reacţia jucătorului

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 14 iunie 2015

Steaua a avut programate astăzi două antrenamente, primul la ora 11:00, al doilea la 17:30, dar cu 10 minute înainte de cel de-al doilea antrenament Pîrvulescu a fost informat de cei din conducere că nu mai face parte din planurile lui Rădoi.

19:31

UPDATE: Contactat de GSP.ro, Paul Pîrvulescu a comentat: "Este decizia clubului şi trebuie să mă conformez. Îi mulţumesc lui Mirel Rădoi pentru o săptămînă excelentă alături de el la Steaua. Sînt sigur că o să ajungă unul dintre cei mai buni antrenori români. Sînt alături de Steaua şi îmi doresc să-şi îndeplinească toate obiectivele. E adevărat că mă voi duce la Voluntari. Am părăsit deja cantonamentul Stelei de la Săcele".

Surse credibile din cadrul echipei au dezvăluit că Pîrvulescu a fost informat că decizia a fost luată de către patron, cel care promisese la ieşirea din puşcărie că nu se va implica deloc la echipa pe care o finanţează.

"Pîrvulescu stătea în cameră cu Tănase. În momentul în care a fost anunţat că trebuie să plece, acestuia nu i-a venit să creadă, mai ales că jucătorul avusese o discuţie cu Mirel Rădoi şi antrenorul îi promisese că se va baza pe el în noul sezon. Jucătorul a părăsit cantonamentul cu ochii în lacrimi", declară surse demne de încredere din cadrul clubului.

Noua destinaţie a fundaşului este FC Voluntari, acolo unde va fi împrumutat de patronul Gigi Becali despre care se ştie că are o relaţie excelentă cu primarul Pandele.

REVENISE DUPĂ ÎMPRUMUT

Fundaşul Paul Pîrvulescu revenise la Steaua după împrumutul la Viitorul. Acolo n-a jucat deloc, suferind o accidentare la gleznă chiar înainte de startul returului. Odată reîntors la Steaua, Pîrvulescu voia să-l convingă pe Rădoi că merită o şansă să prindă locul de titular pe partea stîngă a apărării, acolo unde trebuia să se lupte pe post cu portughezul Guilherme. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.