Liga 1

Killerul lui ASA Tg Mureș din sezonul trecut e dorit de Gigi Becali la Steaua!

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday 16th of June 2015 12:00

Gigi Becali îl vizează de mai multă vreme pe Alexandru Tudorie, vîrful de 19 ani al lui Oțelul Galați, pe care a mai încercat să-l aducă şi în 2014. Oțelul a refuzat aproape un sfert de milion de euro pentru jucătorul ofertat de Steaua.

Steliştii nu pot uita cum Alexandru Tudorie a egalat, cu capul, în ultima etapă, la Tîrgu-Mureş, iar acesta a fost începutul sfîrşitului pentru ASA, care a pierdut meciul, 1-2 cu Oţelul, şi campionatul, în favoarea trupei lui Costel Gâlcă.

Gigi Becali a făcut zilele trecute o ofertă concretă pentru atacantul de 19 ani, care s-a afirmat prima dată printr-o reuşită în poarta Stelei lui Reghe, în urmă cu două sezoane. "Steaua a dat la prima strigare 225.000 de euro pentru el, dar Galaţiul vrea mai mult", au afirmat apropiaţi ai clubului dunărean.

Gigi Becali îl vrea pe Tudorie, dar nu este dispus să arunce cu banii, aşteptînd să vadă ce răspunsuri primește de la ceilalți atacanţi aflaţi în vizor.

Tînărul a mai fost în atenţia celor de la St. Pauli, la recomandarea lui Ewald Lienen, care l-a antrenat la Galaţi, aceasta după ce nu s-a realizat transferul la Borussia Monchengladbach.

Tudorie a fost şi pe lista lui Dinamo. Cristi Munteanu, team managerul Oţelului, ar fi venit cu el în Ştefan cel Mare, dacă ar fi semnat cu formaţia lui Ionuţ Negoiţă.

6 goluria marcat Tudorie pentru Oţelul în 46 de meciuri în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.