Campionate

VIDEO și FOTO Spectacol total la Copa America » 11 goluri în două meciuri și răsturnări de scor

+13 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 iunie 2015

Ieri seară au avut loc o nouă rundă de meciuri în Grupa A a Copei America, marcîndu-se 11 goluri în două partide.

Chile, una dintre favoritele competiției, a terminat la egalitate cu Mexic, 3-3, după ce în prima repriză s-a marcat de patru ori.

Mexicanii au condus de două în prima repriză, cu 1-0 și 2-1, prin golurile lui Vuoso, minutul 21, și Jimenez, minutul 29. Cu toate acestea, chilienii au egalat de fiecare dată, prin Vidal, în minutul 22, și Vargas, care a marcat cu trei minute înainte de finalul reprizei.

În partea a doua, gazdele au trecut în avantaj, după ce Vidal a marcat în minutul 56 din penalty, dar au fost egalați după 10 minute, grație reușitei lui Vuoso.

Vezi aici video

Și celălalt meci al grupei, Ecuador - Bolivia, 2-3, a fost la fel de spectaculos. Bolivienii au condus la pauză cu 3-0, după golurile marcate de Raldes, minutul 5, Smedberg, minutul 18, și Moreno, minutul 43.

În minutul 38, ecuadorienii au ratat un penalty, prin Enner Valencia. În a doua repriză, jucătorii din Ecuador au marcat de două ori, prin Valencia, minutul 48, și Bolanos, minutul 80, iar în ultimele 10 minute a fost un final de foc.

Vezi aici video

Chile, țara gazdă, conduce Grupa A, cu patru puncte, la egalitate cu Bolivia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.