Liga 1

Două achiziţii pentru Petrolul! Au readus un jucător pe care l-au vîndut acum un an şi jumătate şi un fost stelist

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 18 iunie 2015

Petrolul Ploieşti a făcut azi o nouă mutare importantă pe piata transferurilor, reuşind să-l repatrieze pe Alexandru Benga, anunţă site-ul oficial al echipei.

În vîrstă de 26 de ani, fundaşul central revine, astfel, la Ploieşti, după ce a mai evoluat pentru Petrolul atît în eşalonul secund, în perioada 2009-2011, cît şi în Liga I, în stagiunea 2013-2014.

Ulterior ultimei sale perioade petrecută în curtea “lupilor”, Benga a jucat la Botev Plovdiv (Bulgaria) şi FK Gabala (Azerbaidjan), semnînd, acum, un contract valabil pentru următoarele trei stagiuni cu FC Petrolul Ploieşti.

“N-a fost deloc o decizie greu de luat din punctul meu de vedere. Am gîndit, în primul rînd, cu inima şi mă bucur nespus că m-am întors la echipa care este cel mai apropiată de sufletul meu”, a declarat Alexandru Benga pentru site-ul oficial al "lupilor". 


Vlad Rusu a semnat pe doi ani

Totodată, şi transferul atacantului Vlad Rusu a devenit oficial, jucătorul în vîrstă de 24 de ani semnînd un angajament pe două sezoane cu gruparea „galben-albastră”.

Fost component al naţionalei României „U21”, Vlad Rusu a evoluat, în cariera sa, la Steaua Bucureşti, Viitorul Constanţa şi, ultima dată, la FC Academica Argeş Piteşti.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.