Liga Campionilor

Prima reacție a Stelei după tragerea la sorți: ”Putem juca și cu lotul actual, fără alte transferuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 22 June 2015

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre confruntarea cu Trencin, din cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor, primul din cele trei pe care ”roș-albaștrii” trebuie să-l treacă pentru a ajunge în grupe.

”M-aș fi bucurat să cădem cu o echipă mai slab cotată să avem timp să integrăm noii jucători. Dar, dacă vrem să ajungem în Champions League, trebuie să trecem de ei. E cea mai grea echipă care putea cădea în turul ăsta. Ca să ajungem în Ligă trebuie să trecem de echipe puternice. Trebuie să îi învingem și să fim optimiști", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

Oficialul campioanei e convins că e chipa sa o poate elimina pe Trencin și fără alte achiziții: "Eu zic că putem să jucăm cu actualul lot, fără alte transferuri. Avem un lot valoros, în mare acoperit pe toate posturile. Eu sînt convins că, dacă se va ivi o ocazie, vom mai lua un atacant. Dar nu depinde doar de noi. Probabil discuții mai sînt pe acest subiect. Să vedem ce se va întîmpla în următoarea săptămînă!".

Citește și: Cine este AS Trencin, adversara Stelei din turul 2: patron olandez și parteneriat cu Ajax » Am cîștigat toate duelurile cu slovacii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.