Liga 1

Lazăr înapoi, Bilinski chilipir » Dinamo îl vinde la ofertă pe golgeterul ei din sezonul trecut

Lazăr ar putea fi reprimit la antrenamente și pentru că dinamoviștii n-au găsit variante convenabile de transfer pe postul său

Articol de Eduard Apostol, Vlad Nedelea  —  Wednesday 24th of June 2015 12:00

Polonezului i s-a stabilit un preț promoțional de vînzare, 50.000 de euro.

Dinamo nu aduce jucători din toată lumea, ci și din cantonamentul tradiţional de la Săftica. Mijlocaşul Vali Lazăr, 25 de ani, a fost exilat acolo încă din a doua zi a reluării pregătirii "cîinilor".

Rînd pe rînd, Traian Marc (CFR), Marian Cristescu (Chiajna), Nicolae Grigore (destinaţie necunoscută încă) şi-au rezolvat viitorul, şi ei fiind indezirabili pentru New Dinamo 2015/'16, doar Lazăr a rămas doar cu discuţiile.

A fost în atenţia mai multor echipe, în Cipru, în Turcia, în Azerbaidjan, în Kazahstan, însă nu s-a concretizat nimic. Şi-ar putea fi rechemat la prima echipă, de săptămîna viitoare, cînd Dinamo se întoarce în Bucureşti, dacă nu chiar mai devreme.

Momentan, mijlocaşul de bandă se antrenează alături de Kamil Bilinski, 27 de ani, aflat şi el în conflict financiar şi de idei cu conducerea. Polonezului i se caută formaţii în străinătate, tot înspre Est, există ceva interes, iar apropiaţii săi susţin că el poate pleca din Ştefan cel Mare pe o sumă modică, aproximativ 50.000 de euro!

Fotbalistul a sosit gratis din Lituania, la începutul lui 2013, și ar putea-o părăsi pe Dinamo dacă vine o ofertă din străinătate, doar să renunţe la restanţe şi la banii care ar vrea să-i mai ia de la club.

3 goluriîn 24 de meciuri a înscris Lazăr pentru "cîini" în sezonul abia încheiat, în campionat

11 reuşitea strîns Bilinski pentru Dinamo în Liga 1, în campionatul trecut, în 33 de partide, fiind puncherul formaţiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.