Liga 1

Două transferuri oficializate azi de Petrolul » Ropotan şi Miliceanu au revenit în Liga 1

Articol de Ionel Luţan  —  miercuri, 24 iunie 2015

Petrolul Ploieşti s-a înţeles cu mijlocaşul Adrian Ropotan, fost jucător la Dinamo, pentru semnarea unui acord pe un an.

19:00

UPDATE /  Site-ul oficial al "găzarilor" a confirmat transferul lui Ropotan, iar fostul jucător al lui Dinamo va îmbrăca din sezonul viitor tricoul "lupilor galbeni" şi va avea un contract valabil pînă la finalul stagiunii viitoare. Petrolul a pus mîna şi pe Nicolae Miliceanu, international U-21 al Republicii Moldova, cel care a parafat un angajament valabil pentru doi ani. În vîrstă de 22 de ani, Miliceanu a mai avut o experienţă în Liga I, la Rapid Bucureşti, jucînd, ultima dată, pentru Academia Chişinău. 

Ştirea iniţială

Jucătorul a ajuns, astăzi, în cantonamentul de la Zlatibor şi va parcurge, în continuare, pregătirea de vară alături de fotbaliştii lui Tibor Selymes.

Ropotan, 29 de ani, a mai jucat la Dinamo Moscova, Tom Tomsk și Volga Novgorod și Qabala.

600.000 €este cota lui Ropotan

În schimb, negocierile ploieştenilor cu un alt jucător experimentat, Gabriel Giurgiu, au eşuat, acesta fiind deja un capitol încheiat pentru FC Petrolul.

 "Vom mai aduce 2-3 jucători pentru a alcătui o echipă puternică", a precizat Mihai Joiţa, managerul general al galben-albaştrilor. După ce a trecut la scor, 5-0, de o echipă de nivel inferior, FK Cajetina, ploieştenii pregătesc, în Serbia, al doilea meci de verificare care va fi susţinut, mîine, în compania Vojvodinei Novi Sad.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.