Liga 1

Doi conducători de club amendați dur de FRF » "Este o răzbunare! Există o ură împotriva jucătorilor care au făcut ceva pentru fotbalul românesc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 iunie 2015

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, și Angelo Massone, acționarul celor de la Ceahlăul, au fost amendați și suspendați de Comisia de Disciplină a FRF.

Angelo Massone a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu suspendarea pentru 10 luni și amendă de  30.000 de lei, după o reclamație a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

CCA l-a reclamat pe Angelo Massone la Comisia de Disciplină a FRF pentru declarațiile calomnioase făcute la adresa abitrajului, după meciul cu Viitorul, 1-2, apreciind prestația brigăzii drept "hoție pe față".

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, a fost suspendat cinci etape și a fost amendat cu 11.300 de lei. Aceste sancțiuni au venit după ce oficialul a scandat în direct la TV împotriva Stelei, la finalul meciului direct.

"Suspendarea și amenda primite sînt o răzbunare din partea FRF. Eu am un proces cu FRF privind niște drepturi salariale  și atunci ei mă vînează. Se vede clar că în alte cazuri nu s-a luat o asemenea măsură. 

E clar că există o ură împotriva noastră, a foștilor jucători care am făcut ceva pentru fotbalul românesc. N-ați văzut ce i-au făcut fiului lui Hagi? N-ați văzut ce a pățit Didi Prodan? Sîntem urmăriți și vînați sistematic", a spus Prunea pentru Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.