Liga 1

E război în toată regula: Mititelu, violent la adresa lui Șiman și Rotaru! » Reacția celor acuzați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 iunie 2015

Adrian Mititelu a transformat pagina personală de facebook într-un veritabil cîmp de război. După documentele de insider în cadrul CS U Craiova dezvăluite în ultimele zile (aici), el lansează acum acuzații extrem de dure.

Vizați sînt finanțatorul CS U Craiova, Mihai Rotaru, și omul de afaceri Vasile Șiman.

"NU A FOST O NEGOCIERE CI UN SANTAJ! Oameni buni! Observ ,ca in mod gresit s-a perpetuat ideea ca intre mine si Rotaru ar fi avut loc o negociere clasica, pt preluarea de catre subsemnatul a actiunilor societati CSU..! Nimic mai fals !

Grupul criminal, in mod special Mihai Rotaru si ukrainianul Vasile Siman m-au santajat in cel mai salbatic mod cu putinta. Precizez faptul ca pentru toate aceste lucruri detin dovezi certe pe care le voi face publice in curand", a scris Mititelu pe rețeaua de socializare.

GSP.ro i-a contactat telefonic azi pe Mihai Rotaru și Vasile Șiman pentru a le solicita un punct de vedere, însă ambii au refuzat să comenteze afirmațiile lui Mititelu.

Citește și: Continuă circul! Au fost dezvăluite noi documente primite de Mititelu de la Rotaru, iar Șiman a fost deconspirat! Reacția celor de la CS U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.