Stranieri

Maxima dilemă » Șefii Stuttgartului sînt indecişi în privința lui Alex Maxim

Maxim e la Stuttgart din ianuarie 2013, cînd a fost adus pe 1,5 milioane euro // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday 28th of June 2015 12:00

Mijlocașul în vîrstă de 24 de ani este dorit de 3 cluburi din Bundesliga, Hannover, FC Koln și Hamburger SV, dar șvabii cer mult: 8 milioane euro!

Alex Maxim a spus clar ce-și dorește. Are contract cu Stuttgart pînă-n 2017, dar dacă rămîne, vrea să fie titular. Altfel, ar pleca. Clubul a luat notă de solicitările sale însă, potrivit tabloidului Bild, "managerul Robin Dutt e într-o mare dilemă".

Titular pe postul "tricolorului", conducător de joc, e Daniel Didavi, căruia Dutt tocmai i-a interzis transferul la Leverkusen. Iar dacă Didavi rămîne, ce face cu românul?! "Fostul antrenor, Huub Stevens, l-a sfătuit să nu-l vîndă: «Maxim e bun ca back-up pentru Daniel». Dar, în acest caz, va avea în lot un jucător nemulțumit cu statutul său".

Dutt l-ar putea tempera cu un nou contract și un salariu mai mare. De la 600.000 euro anual, cît cîștigă acum, la 1 sau 1,5 milioane - scrie Bild. Însă șvabii stau rău cu finanțele. Transfer? Hannover, Koln și Hamburg și-au exprimat deja interesul. Problema? Le sperie prețul pus de VfB: 8 milioane euro!

55,65 minutepe meci, în medie, a jucat Maxim sezonul trecut pentru VfB în Bundesliga: 1.447 de minute în 26 partide (34 posibile)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.