Stranieri

Ștefan Radu pleacă de la Lazio! » Fundașul refuză să-și prelungească angajamentul și e aproape de Sampdoria

Lazio l-a luat pe Radu de la Dinamo în ianuarie 2008. Prețul: 5,4 milioane euro // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu   —  duminică, 28 iunie 2015

Fundașul de 28 de ani e dorit de Sampdoria, iar Lazio s-a orientat deja asupra unui înlocuitor pe flancul stîng al apărării: Willems, de la PSV Eindhoven .

Impresarul Pietro Chiodi a avut vineri seară o primă întîlnire cu președintele lui Lazio, Claudio Lotito, pe tema "Ștefan Radu". Iar cotidianul Il Tempo pretinde că fundașul de 28 de ani i-ar fi transmis patronului hotărîrea sa de a părăsi clubul după 7 stagiuni și jumătate în tricoul alb-albastru!

Multă vreme s-a discutat despre o prelungire a contractului scadent în 2016. Însă diferența între ce vrea jucătorul, două milioane de euro net anual, și ce i se oferă, 1,5 milioane, n-a putut fi rezolvată.

Parcă intuind o ruptură totală, ambele părți s-au pregătit pentru despărțire. Gazzetta dello Sport a anunțat că Lazio i-a găsit înlocuitor pe postul de fundaș stînga: olandezul Jetro Willems, 21 de ani, de la PSV Eindhoven.


Iar Radu, se știe, este dorit de Sampdoria, acolo unde fostul antrenor al lui Dinamo și al Stelei, Walter Zenga, tocmai a fost instalat. Nici prețul solicitat de laziali nu sperie: undeva între 4 și 5 milioane de euro.

"Ștefan Radu? E un jucător mare. Îmi place mult"

Massimo Ferrero, președinte Sampdoria

1.200.000 €anual net cîștigă Ștefan Radu în prezent la Lazio

29de meciuri a jucat Radu sezonul trecut pentru Lazio: 24 în Serie A, 5 în Cupa Italiei


 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.