Liga 1

Falsuri, minciuni și aranjamente! 5 povești despre Craiova Maxima » Dezvăluire surprinzătoare: "Am intevenit să nu ia Dinamo și Steaua titlul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 iunie 2015

În cartea "Corneliu Andrei Stroe - legenda unei legende" autorul Ion Jianu a rememorat episoade inedite din viața fostului președinte al Universității. 

În ediția tipărită puteți citi 5 povești care-l au în prim plan pe unul dintre artizanii Craiovei Maxima. Mai jos este redată doar una, în care Corneliu Andrei Stroe surprinde:

"Lumea fotbalului este aparte, cu multe dedesubturi, cu destule secrete. Vreo doi-trei jucători de la Dinamo aveau unele obligaţii faţă de mine. La meciul din returul '78-'79, de la Craiova, le-am cerut eu sprijinul.

Dinamo a pierdut titlul şi l-a cîştigat FC Argeş! Am mai avut o intervenţie similară şi la jucătorii Stelei! Ultima etapă a campionatului următor, Universitatea-Steaua, 1-2.

Dacă militarii ne-a fi învins la un scor categoric, ar fi ieşit Steaua campioană! Am avut grijă să nu se întîmple asta. Craiova a cîştigat titlul atunci, la golaveraj".

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓S-au topit banii! Gigi Becali nu mai aruncă milioane pe transferuri, așa cum făcea în anii trecuți
✓Fostul fotbalist "bancar" Albeanu refuză de 17 ani să plătească daunele pentru un accident mortal!
✓Imagini spectaculoase din Florența, unde s-a jucat calcio fiorentino, o combinație de fotbal și rugby, în care sînt permise și loviturile
✓Mașini pentru bărbaţi » Cele mai interesante automobile conduse de personaje din sport!
✓Iubita lui Alex Pițurcă face senzație pe rețelele de socializare! Imagini de colecție cu superba brunetă
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.