Diverse

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre un fost fotbalist din Liga 1: "Mi-a omorît tatăl şi nu ne dă banii!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 June 2015

Gazeta Sporturilor de astăzi a publicat în ediţia tipărită, disponibilă şi pe platforma digitală, un material despre fostul atacant al celor de la FC Naţional, Cristian Albeanu, care nu a plătit nici pînă în ziua de azi daunele morale pentru un accident mortal de circulaţie din 1996.

Cea care-l acuză e fiica victimei, fost cadru militar. Femeia se numește Maria Saşalovici. "Pe 25 septembrie 1996, Cristian Albeanu, pe atunci fotbalist la FC Naţional, a accidentat mortal un bărbat care traversa regulamentar şoseaua Bucureşti-Ploieşti, pe trecerea de pietoni. Albeanu nu a acordat prioritate, deşi se afla pe a doua bandă de circulaţie. Prima expertiză l-a găsit cu 95 de kilometri pe oră, deşi limita era de 60! Decedatul era tatăl meu", spune femeia.

S-a deschis un dosar penal împotriva lui Albeanu, încheiat după doi ani de judecată. Fotbalistul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei sume de bani. Instanţa a decis că trebuie să plătească 40 de milioane de lei vechi daune morale, cheltuieli materiale şi cheltuieli de întreţinere!

"Se împlinesc 19 ani de la acel cumplit accident, iar Albeanu este bine mersi. După mai multe recalculări, acum avem de recuperat de la Albeanu 23.355 de lei"
Maria Saşalovici

Mai multe detalii despre accidentul mortal în care a fost implicat Cristian Albeanu, de ce refuză să plătească suma impusă de instanţă şi ce ameninţări au primit cei din familie din partea avocatului, numai în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.