Liga 1

Negoiță desființat de Mihalcea! Fostul jucător al lui Dinamo iese la atac: "Nu-ți poți bate joc de mine! Ce, eu sînt cîrpă?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 iunie 2015

Adrian Mihalcea continuă duleul declarațiilor cu Ionuț Negoiță. El și Mugur Bolohan susțin că nu și-au primit banii pentru perioada în care au antrenat ”satelitul” lui Dinamo, ACS Berceni. Fostul atacant al "cîinilor" a vorbit și despre actuala echipă a "cîinilor" și e convins că Dinamo nu are nici o șansă în actualul sezon.

"Nu suport să-ți bați joc de mine. Sînt 2 lei, dacă pentru 2 lei am muncit, nu poți să-mi dai un leu jumate. Și după 6 luni...

Eu ce sînt, cîrpă, să îmi dai cît vrei tu? Să spunem că aș fi acceptat. Peste o lună mi-ar fi dat jumătate de salariu, că așa vrea. S-a creat un precedent, accepți - te au ca slugă", a zis Mihalcea la Dolce.

...despre actuala echipă: "Știm cu toții că salariile în momentul de față la Dinamo sînt la 4-5 mii de euro. E greu să aduci jucători buni, să te bați cu Steaua la titlu. Tu te chinui să transferi 3-4 jucători. E greu doar cu tineri și cu jucători veniți pe bani puțini. Nu-i văd pe cei de la Dinamo anul acesta să se bată la locurile fruntașe".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.