Liga 1

Marea diferenţă dintre Gâlcă şi Reghecampf » Acum îl atacă: "Nu aş face niciodată aşa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iunie 2015

Costel Gâlcă a reuşit să cîştige 3 trofee într-un singur sezon la Steaua, dar nu a avut deloc o perioadă uşoară, mai ales în primăvară cînd au existat foarte multe zvonuri că va fi demis de Gigi Becali.

Nu s-a întîmplat aşa pentru că tehnicianul a avut o clauză de 500.000 de euro în cazul unei concedieri de la Steaua. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf a încercat în mai multe rînduri să revină la echipă şi a avut discuţii şi cu Becali.

De asemenea, Reghe i-a chemat şi pe jucătorii Stelei la grătar, invitaţia fostului antrenor născînd multe controverse la acea vreme. Chiar şi Mirel Rădoi, imediat după instalarea pe banca roş-albaştrilor, i-a avertizat pe fotbalişti că nu mai acceptă asemenea ieşiri.

Aseară, după o pauză în care nu a mai vorbit în media, Costel Gâlcă a comentat mai multe subiecte la Dolce, printre care şi celebrele grătare de la casa lui Reghe.

"Niciodată nu i-aş chema pe jucători la mine. Nu se face aşa ceva, niciodată nu i-aş chema nici măcar în săptămîna unui meci important, să nu zic cu doar o zi sau două înainte. Nu e normal", a explicat Gâlcă, punctînd diferenţa dintre el şi Reghecampf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.