Liga 1

Mirel Rădoi anunță că Steaua nu se oprește pe piața transferurilor! Cine vine și cine pleacă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iunie 2015

Mirel Rădoi nu este pe deplin mulțumit de jocul echipei sale din victoria cu Rubin Kazan, scor 2-1. Antrenorul Stelei a vorbit despre noile achiziții, dar anunță că roș-albaștrii mai pregătesc și alte lovituri pe piața transferurilor. 

"Sîntem mulțumiți pentru victorie. Încă suferim la relațiile de joc. Mai avem timp să le punem la punct. Sînt trasee de joc, va mai dura pînă totul se va lega mai bine.

Mai sînt cîteva zile pînă la meciurile oficiale, trebuie să găsim o formulă cît de cît de bază. Și în următoarele meciuri vor fi schimbări. Trebuie să avem un echilibru la minute jucate", a zis Mirel Rădoi la Digi. 

...despre Tudorie: "Trebuie să avem răbadare cu Tudorie, să avem grijă de el, cum îl creștem. Are potențial foarte mare"

...despre Tahar: "Tahar e un jucător care ne poate ajuta. L-am urmărit mult timp, pentru a vedea dacă se încadrează în profilul de jucător pe care îl vrem. Ne ajută mult, are agresivitatea de care avem nevoie acolo, la mijlocul terenului. Este puțin nepregătit, pentru că liga a 2-a începe mai tîrziu, el nu s-a pregătit".

...despre transferuri: "Mai putem acoperi unele posturi, nu trebuie să ne grăbim, vrem să alegem cea mai bună soluție. În momentul de față nu vă pot pronunța de posturile pe care trebuie să le acoperim, din respect pentru jucătorii mei. Căutăm cele mai bune soluții. N-avem de ce să ne grăbim".

...despre plecări: "Vom vedea ce jucători nu vor avea șanse să joace aici, le vom comunica și probabil vor pleca".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.