Tenis

Cine e vinovat pentru decăderea Simonei Halep din ultima vreme, mai ales pentru eliminarea prematură de la Wimbledon?

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 iunie 2015

Simona Halep a clacat în turneul de la Wimbledon încă din primul tur, după ce Jana Cepelova a învins-o cu 5-7, 6-4, 6-3.

Românca tocmai îl schimbase pe antrenorul Victor Ioniţă după eliminarea din sferturile de finală de la Birmingham şi l-a adus la Wimbledon pe Daniel Dobre.

Simona a declarat după părăsirea turneului de la Birmingham că îşi doreşte să se bucure de tenis, însă rezultatul din primul tur de la Wimbledon ne face să credem că ceva o ţine pe loc.

Cine crezi că e principalul vinovat pentru eliminarea prematură a Simonei Halep de la Wimbledon?

- Victor Ioniţă - un antrenor român în vîrstă de 32 de ani fără prea multă experienţă care s-a retras din activitatea de jucător în 2011

- Virginia Ruzici - managerul Simonei, care n-a reuşit să gestioneze urcarea bruscă şi spectaculoasă a lui Halep pînă pe locul 3 mondial

- Simona Halep - mereu a spus că-şi doreşte un antrenor român, însă majoritatea nu au o experienţă prea mare cu jucători/jucătoare de clasă.  
"Vreau să lucrez din nou cu un român, mă simt foarte bine şi avem o mentalitate asemănătoare. Străinii au altă mentalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine", a spus Halep după ce s-a despărţit de Wim Fissette.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.