Liga 1

Țeapă! Hamza a ales-o anul trecut pe Ludogoreț în dauna Stelei, iar acum nu mai e primit la antrenamente

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday 1st of July 2015 12:00

Ludogoreț nu-l mai primește nici la antrenamente pe Hamza, atacantul care i-a ales pe verzi în dauna Stelei în vara trecută

Younes Hamza a ales greșit acum 12 luni. Curtat insistent de Steaua, foarte aproape să semneze cu roș-albaștrii, tunisianul a "trădat" în ultima clipă și a ales-o pe Ludogoreț. Exact formația care le-a refuzat steliștilor grupele Champions League, ca urmare a play-off-ului dramatic cîștigat de bulgari la loviturile de departajare.

Campioana Bulgariei s-a implicat în tratativele cu Hamza motivată de interesul pe care Steaua i-l arăta fotbalistului, dar a mizat foarte puțin pe african.

Într-un an în Bulgaria, Younes a prins doar 8 partide ca titular și a marcat 4 goluri. A fost utilizat din ce în ce mai puțin, statutul i s-a deteriorat treptat. Pînă la punctul culminant: atacantul în vîrstă de 29 de ani nu mai e primit nici măcar la antrenamentele primei echipe! Ludogoreț pregătește stagiunea următoare, în care trebuie să-și apere titlul intern și să revină în grupele Champions. Hamza e în București, pentru că n-a fost inclus în lotul verzilor. Și mai are doi ani de contract cu formația din Razgrad! Cu 30.000 de euro lunar, rămîne inaccesibil pentru Steaua, dar departe și de Ludogoreț, echipa în care credea astă-vară că va juca.

17 meciuria jucat Hamza la Ludogoreț, dintre care 8 ca titular, și are 4 goluri. În doi ani la Petrolul, bifase 52 de jocuri și 34 de goluri

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.