Liga 1

GALERIE FOTO Bucuria vero » Dinamoviştii şi-au găsit suporteri fideli în Italia

+16 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 01 July 2015

"Cîinii" împart poze şi materiale promoţionale cu însemnele clubului, stau zîmbitori la poze, iar Rednic este solicitat la fotografii şi de stelişti

Dinamoviştii îşi refac energia şi imaginea în Italia, în aceste zile. Pregătesc revanşa în faţa rivalilor şi în faţa lor înşişi, construind o echipă care să spele ruşinea ultimului sezon, dar şi rămîn aproape de simplii suporteri ce vin la amicale, chiar şi cu formaţii de amatori.

Înainte de partide, membrii staff-ului împart românilor care lucrează sau au firme în zonă diverse materiale promoţionale cu fotbaliştii sau cu sigla clubului.

După meciuri, toţi jucătorii stau la autografe şi la poze, conversîndu-se cu fanii. Iar Mircea Rednic repetă obsesiv "Facem, facem" atunci cînd e solicitat pentru o fotografie, îmblînzindu-i şi pe cei cîţiva stelişti, care-şi însoţesc amicii dinamovişti la partidele roş-albilor.

"Bucuria suporterilor îmi dă o stare de bine, ne impresionează prin ataşamentul şi faptul că vor să fie alături de noi. Sperăm să o ţinem aşa întregul sezon"
Ionuţ Şerban, mijlocaş Dinamo

"Ne-am supărat destul fanii, ne-am dori, prin tot ceea ce facem, să ne revanşăm, mai ales prin rezultate"
Steliano Filip, fundaş Dinamo

5
euro, aproximativ 22,5 lei, a costat cel mai ieftin bilet la amicalul cu Gozzano (7-0), la cel cu Verbania (10-2) şi cu Chiasso (3-1) un tichet a fost 10 euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.