Liga 1

Steaua lămureşte problema siglei de pe site-ul UEFA » Roş-albaştrii acuză CSA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iulie 2015

Site-ul UEFA a modificat ieri sigla Stelei şi a înlocuit-o cu cea nouă, pe care roş-albaştrii o folosesc ca urmare a scandalului cu Armata.

Clubul Steaua a emsi azi un comunicat în care explică de ce UEFA a schimbat ieri sigla echipei şi îi atacă pe cei de la CSA.

"Avand in vedere confuzia creata in timpul zilei de ieri, cand a fost preluata in mass media o declaratie neverosimila a CSA Steaua Bucuresti, conform careia Federatia Romana de Fotbal ar fi solicitat UEFA sa schimbe logo-ul clubului nostru pe site-ul oficial al forului european, Fotbal Club Steaua Bucuresti precizeaza urmatoarele:

Mentionam ca respectiva modificare a venit in urma corespondentei uzuale pe care clubul nostru o are cu UEFA inainte de fiecare sezon competitional, iar CSA nu face decat sa speculeze intr-un mod descalificant aceasta situatie, in speranta obtinerii unor foloase injuste.

Modificarea siglei clubului nostru a survenit dupa ce Steaua a incheiat sezonul european 2014-2015, motiv pentru care aceasta modificare a fost operata de forul european doar la inceputul noului sezon.

Facem un apel catre mass media sa abordeze pe viitor cu prudenta si responsabilitate informatiile primite de la persoane animate de intentii dubioase si sa evite crearea de confuzii in randul suporterilor nostri.

Va multumim!Fotbal Club Steaua Bucuresti", este comunicatul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.