Liga 1

CSA îi dă două vești excelente lui Becali! Declarațiile făcute azi de George Boroi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 iulie 2015

Steaua are în continuare șanse să ajungă la o înțelegere cu CSA în privința numelui, siglei și chiar a revenirii în Ghencea.

Președintele clubului sportiv, George Boroi, le-a transmis un mesaj oficialilor campioanei României, care sînt așteptați la negocieri. Veștile excelente pentru fanii roș-albaștrilor ar fi că Becali ar putea rămîne cu sigla folosită de acum de CSA și faptul că practic nu-i poate lua nimeni dreptul de a folosi numele "Steaua", acesta fiind un substantiv comun și neputînd fi interzis.

"Aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog. Nu exclud posibilitatea ca în următoarele două zile, înainte de a anunţa clar că ne-am aşezat în poziţii diferite, să ne revedem la masa tratativelor", a declarat Boroi despre siglă și revenirea echipei în Ghencea.

Preşedintele CSA a recunoscut însă că, deocamdată, s-a discutat doar "telefonic şi prin adrese", fără a se face o invitaţie oficială.

Întrebat dacă echipa lui Gigi Becali poate folosi numele de Steaua, Boroi a anunțat: "Eu am spus de mult timp, brandul este "Steaua Bucureşti", iar "steaua" este substantiv comun. Nici CSA şi nici alte entităţi nu o să poată să interzică folosirea cuvîntului "steaua". Dar "Steaua Bucureşti" aparţine doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti", a explicat Boroi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.