Cupa Romaniei

Gheorghe Chivorchian a ajuns la Constanța trimis de către FRF » "Susține că nu a semnat nici un document oficial prin care să fie suspendat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iulie 2015

Inculpat în "Dosarul Poli Timişoara" şi autosuspendat de la FRF, Gheorghe Chivorchian a ajuns astăzi la Constanţa pentru a omologa stadionul Farul pe care se va juca Supercupa României

Federaţia Română de Fotbal l-a delegat pe secretarul general, Gheorghe Chivorchian, pentru a vedea care este situaţia arenei de la malul mării, pe care Steaua şi ASA Tg. Mureş vor juca primul meci oficial al sezonului. Întrebat de ce a venit la Constanţa şi de ce răspunde de organizarea Supercupei acesta nu a dorit să facă nici un comentariu.

Oficiali din delegaţia venită de la Bucureşti au dezvăluit că în acest moment Chivorchian este manager de proiect pentru Supercupă!

"De procedura omologării se ocupă domnul Chivorchian, care a ajuns în această dimineaţă la Constanţa. A început să dea indicaţii prin curtea stadionului, ne-a băgat în şedinţă de la prima oră. Parcă se autosuspendase din funcţia sa de secretar general!? A zis că el decide ce se întîmplă la Constanţa. Mai mult, susține că el nu a semnat nici un document oficial prin care să fie suspendat!"
sursele GSP, prezente la stadionul Farul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.