Liga 2

Bătaie pe postul de antrenor la Rapid: ”Sînt șase-șapte care vor să preia echipa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iulie 2015

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, susține că sînt şase-şapte tehnicieni care doresc să antreneze formaţia giuleşteană, dar a precizat că o decizie în sens va lua după 17 iulie, cînd se va aproba organigrama şi bugetul de către administratorul judiciar.

"Sînt şase-şapte antrenori care şi-au arătat intenţia de a antrena Rapidul, dar deocamdată aşteptăm. Domnul Miriuţă este unul dintre cei şapte antrenori, nu a căzut nici această variantă. Dar nu vom şti decît după 14, sau mai bine zis după 17 iulie.

Atunci se va cunoaşte numele, pentru că atunci se va aproba organigrama şi bugetul de salarii pentru viitorul sezon. Trebuie să ştim pe ce ne putem baza, ce condiţii putem să oferim noului antrenor. Sîntem în insolvenţă şi sînt paşi care trebuie urmaţi pentru fiecare decizie pe care o luăm", a spus Valerii Moraru pentru Mediafax.

"De pregătire şi de lot se ocupă Mihai Ianovschi. El va fi prezent şi la reunirea din 14 iulie, de la Pro Rapid, când vor veni jucătorii tineri. Reunirea cu tot lotul este programată pe 20 iulie"
Valerii Moraru, patron Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul care a condus echipa în ultimele etape ale sezonului, a anunțat după ultima etapă că nu va mai continua pe banca giuleștenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.