Campionate

Chilienii sînt în război cu proprii fani înainte de meciul cu Argentina: ”Nu-mi pasă de trădători!”

Rojas (stînga) s-a ținut greu după Guerrero în semifinale, dar colegul Marcelo Diaz (în medalion) îl apără // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Friday 3rd of July 2015 12:00

Fundașul Rojas i-a atacat dur pe cei care l-au criticat pentru evoluția din semifinala cu Peru, iar Marcelo Diaz își susține colegul: ”Lamentabil, trăim într-o țară plină de invidie, ură și rele intenții”.

Tensiune în cantonamentul chilienilor înaintea finalei cu Argentina de mîine. Jucătorii lui Sampaoli au intrat în conflict cu suporterii care l-au criticat și l-au insultat pe Jose Rojas pe net pentru evoluția din semifinala cu Peru (2-1).

"Nu dau importanță trădătorilor din țara asta. Unii au memorie scurtă și uită lucrurile bune, nu rețin decît erorile. Cuvintele lor mă motivează", a declarat, în cotidianul La Nacion, înlocuitorul suspendatului Jara.

Fundașul lui Universidad s-a apărat, explicînd că "n-a fost ușor împotriva unor adversari ca Guerrero, Farfan și Pizarro, mai ales că nu mai jucasem în celelalte meciuri".

În apărarea lui a sărit Marcelo Diaz: "Lamentabil, trăim într-o țară plină de invidie, ură și rele intenții", a postat pe Twitter mijlocașul lui Hamburg. Și Medel a întărit: "Este incredibil cum unii trădează cauza și li se acordă atenție în presă. Acum avem însă nevoie să fim mai uniți ca niciodată. Vamos, Chile!".

"Cu astfel de atacuri nu facem decît să băgăm frica în copii, îndrumîndu-i pe căi greșite. Una e să faci o glumă și alta bătaia de joc"
Claudio Bravo, căpitan Chile

21.000 €costă pe piața neagră online cel mai scump bilet la finală. Cel mai ieftin e 1.200, de 20 de ori prețul oficial

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.