Campionate

AC Milan și-a prezentat noul antrenor, Sinișa Mihajlovici: "În Italia nu există nici un proiect mai important decît acesta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 July 2015

AC Milan l-a prezentat astăzi pe antrenorul Sinișa Mihajlovici, cel care va conduce formația italiană în noul sezon din Serie A.

Noul tehnician al rossonerilor se declară încrezător în echipa sa și consideră că AC Milan a făcut transferuri foarte bune pînă în acest moment.

"Milan este un club de top. Este și mai interesant pentru mine deoarece vin aici ca un fost rival al clubului (n.r. a jucat la Inter)".

În 2010, Mihailovici declara: "Eu așa sînt făcut, poate greșesc... Pot să și mor de foame, ar fi greu de refuzat, dar dacă aș primi o ofertă nu aș putea s-o accept, aș refuza. Nu aș putea să antrenez Milanul niciodată! Am petrecut 4 ani la Inter, sînt interist".

Acum, Mihajlovici speră să readucă Milanul în prim-planul fotbalului european: "Echipa a trecut printr-o perioadă mai grea, dar avem tot ce ne trebuie pentru a readuce zîmbetul pe fața suporterilor noștri.

Campania noastră de transferuri a fost una foarte bună pînă în acest punct. În Italia nu există nici un proiect mai important decît acesta. Cînd întîlneam Milan din postura de jucător aveam un foarte mare respect", a declarat Mihajlovici.

Totodată, AC Milan a reușit în această perioadă de mercato să-i transfere și pe Luiz Adriano (Șahtior) și Carlos Bacca (Sevilla).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.