Campionate

Al Pacino e fan Argentina » Mesajul marelui actor înaintea finalei Copa America

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 July 2015

 Al Pacino, celebrul actor ajuns la 75 de ani, a transmis naționalei de fotbal a Argentinei un mesaj prin care își arată sprijinul față de Messi&comp.

Selecționata "pumelor" va juca sîmbătă, de la ora 23:00, finala Copei America împotriva naționalei din Chile.

"Sînt foarte emoționant că pot vorbi cu voi și că vă pot spune cît de minunați sînteți ca fotbaliști. V-am văzut jucînd semifinala și ador modul în care evoluați. Mie și iubitei mele ne place să ne uităm la meciurile voastre. Sînt foarte fericit și e întotdeauna o plăcere pentru mine să mă uit la partidele voastre", a spus Al Pacino

Mesajul audio a fost pus jucătorilor în cantonamentul echipei naționale. Fotbaliștii au fost impresionați, mai ales că mulți dintre ei sînt mari fani ai filmelor în care joacă Al Pacino. Actorul a avut un motiv în plus pentru a-i motiva pe argentinieni, mai ales că iubita sa Lucila Polak (36 de ani) este din aceeași țară cu Messi.

E faimos și discursul său din filmul Any Given Sunday, care a fost folosit de foarte multe ori de antrenori din diverse sporturi pentru motivarea jucătorilor înaintea meciurilor importante. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.