Liga 1

Cum se apără vicecampioana României după ce i s-a cerut oficial retrogradarea: "Vor răspunde în faţa justiţiei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iulie 2015

Universitatea Cluj a cerut oficial celor de la FRF să o retrogradeze pe ASA Tîrgu Mureş, după condamnarea lui Vasile Avram la 3 ani de închisoare.

Fostul şef al CCA a fost condamnat după ce a primit şpagă 19.000 de euro de la Sorin Ţerbea, omul cu banii de la ASA la acea vreme, care a decedat între timp.

Tîrgmureşenii au reacţionat imediat pe site-ul clubului şi se apără după acuzele Universităţii Cluj.

"Datorită faptului că ne aflăm la debutul unui sezon competiţional pe care clubul nostru îl doreşte a fi cel puţin la fel de reuşit ca și cel precedent, nu dorim să intrăm în polemici cu nimeni, pe fondul unor acuzaţii care nu au nici o legătură directă cu clubul nostru.

Ne rezervăm însă dreptul de a răspunde în mod civilizat, adresei transmise Federaţiei Române de Fotbal de către clubul Universitatea Cluj. În acest sens, respingem aceste atacuri ce vehiculează probleme false şi care nu au legătură cu întrecerea sportivă. Dar, în ideea apărării imaginii clubului nostru, sîntem decişi să răspundem pe orice căi, inclusiv pe cele juridice, unor astfel de atacuri străine de performanţele demonstrate pe terenul de fotbal.

În încheiere, clubul de fotbal ASA Tîrgu-Mureş, doreşte pe această cale succes tuturor echipelor din Liga 1, în această perioadă de tumult precompetiţional, la doar câteva zile de startul unui nou sezon ! Totodată, le dorim mult noroc echipelor care vor evolua pe a doua scenă a fotbalului românesc !", se arată în comunicatul vicecampioanei României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.