Ciclism

3 reacții după prima etapă din Turul Franței » Ce spun Contador, Cancellara și Nibali

Alberto Contador, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iulie 2015

Rohan Dennis s-a impus în prima etapă din Turul Franței, un contratimp individual disputat în Utrecht, Olanda. Australianul de la BMC a fost urmat de Tony Martin și Fabian Cancellara pe podium. Iată 3 reacții după etapă:

1. Fabian Cancellara (trek)

"A fost o etapă foarte obositoare. Căldura a cerut mult de la noi, mai ales că am purtat căști de contratimp. Am făcut tot ce am putut, dar Rohan a fost cel mai bun. Am pierdut cîteva sutimi într-o curbă sau alta, dar nu a făcut diferența. A fost o cursă importantă pentru mine, pentru că nu am apucat să particip în clasice în acest an. Dar nu e nicio pierdere, am cîștigat destul la viața mea. Particip pentru a mă simți bine, iar Turul este lung. Vor mai fi etape în care mă pot lupta pentru victorie"

2. Alberto contador (Tinkoff-Saxo)

"Picioarele mele au fost bune, dar pulsul meu a fost foarte, foarte ridicat. Nu știu cît de mult a contat vîntul, dar a fost destul de puternic. Tactica mea a fost să abordez prima parte cu precauție și să forțez în a doua parte, dar nu s-a întîmplat asta. A ieșit un contratimp normal, cu ceilalți favoriți la doar cîteva secunde distanță, deci nu e nici o problemă. Mă pot gîndi în liniște la următoarea etapă"

3. Vincenzo Nibali (Astana)

"A fost destul de iritant. Cu o asemenea căldură, am avut uneori senzația că nu pot să respir cum trebuie. A fost important pentru mine să obțin un rezultat bun, fiindcă voiam ca mașina să fie bine plasată pentru etapele de pavate"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.