Liga 1

Interzis la ciocolată » Steliștii nu îl mai lasă pe Mihalcea să mai consume dulciuri

Articol de Adrian Negulescu  —  Monday 6th of July 2015 12:00

Vlad Mihalcea a impresionat în cantonamentul din Austria, avînd evoluții foarte bune. A pasat decisiv la golul lui Iancu din partida cu Rubin Kazan, 2-1, și a marcat golul victoriei împotriva celor de la FC Qarabag, 3-2.

Mai mult, puștiul de 16 ani a impresionat și la ședințele de pregătire, arătînd o tehnică foarte bună și un tupeu fantastic.

Nu s-a descurcat foarte rău nici la exercițiile fizice. Cu toate acestea, Mihalcea are carențe din punctul de vedere al forței, avînd deficit de masă musculară.

Mijlocașul care a semnat cu Steaua în urmă cu două săptămîni un contract pe 6 ani a intrat deja la un regim special, mai ales după ce a fost surprins în cantonament că mînca multe dulciuri. Vlad a recunoscut în faţa oficialilor steliști că îi place ciocolata, dar le-a promis că va renunța la ea.

Vlad nu e primul stelist care are probleme cu dulciurile. În mandatul lui Laurențiu Reghecampf, Adi Rocha a suferit mult din această cauză. Deși nu mai primea desert la masă, brazilianul consuma dulciuri pe ascuns. Reghe l-a surprins în camera de hotel, în cantonament, mîncînd ciocolată, deși regimul pe care îl urma îi interzicea acest lucru.

"Ai controlat toate camerele jucătorilor şi n-ai găsit nimic? Imposibil, n-ai găsit ciocolată nici la Rocha?!, că ăla o ascunde prin cameră, nu poate trăi dacă nu mănîncă ciocolată!", le transmitea Reghe colaboratorilor săi.

2.000 €e salariul pe care-l are Vlad Mihalcea la Steaua. El a fost adus gratis, de la FC Brașov, aflîndu-se la primul său contract ca jucător profesionist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.