Liga 1

VIDEO Dezvăluire incredibilă a lui Keşeru la un an după cele 6 goluri marcate cu Pandurii: "Gâlcă a vrut să mă schimbe în minutul 15"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 July 2015

La aproape un an de la meciul fabulos pe care Claudiu Keșeru l-a făcut în tricoul roș-albaștrilor, Steaua-Pandurii 6-0, atacantul de 28 de ani face o dezvăluire în premieră.

Acesta le-a povestit unor juniori ai clubului FC Bihor că la meciul în care a reușit să înscrie șase goluri, o performanță unică pentru un jucător al Stelei, fostul antrenor al campioanei Costel Gâlcă era decis să-l scoată de pe teren încă din minutul 15.

"Am început foarte prost meciul, am pierdut două-trei mingi. Eram puțin obosit, eram într-o perioadă în care îmi era greu fizic. A fost un sentiment ciudat că am marcat 6 goluri pentru că în minutul 15 Costel Gâlcă a început să strige la mine: «Hai, hai, hai, intră în meci!» și în minutul 20 am dat primul gol. La pauză era 3-0 și după meci mi-a zis Adi Popa: «vezi că în minutul 15 a vrut să te schimbe!»", a spus Claudiu Keșeru.

Keșeru, acum la Al-Gharafa, a primit atunci nota 10 în Gazeta Sporturilor. Cele șase goluri le-a marcat în minutele 24, 26, 33, 64, 83 și 86.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.