Campionate

Puricele mofturos » Messi a refuzat trofeul pentru cel mai bun jucător al Cupei Americii!

Messi a dat gol numai din penalty la Copa: unul în deschidere, la 2-2 cu Paraguay, al doilea la lovituri de departajare, în finala cu Chile

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday 7th of July 2015 12:00

Căpitanul Argentinei nu s-a consolat cu premiul individual, rămas neacordat, repetînd gestul de frustrare după meciul din grupă cu Paraguay (2-2). Ca să uite de eșec, își va termina tatuajul de pe brațul drept.

Ales "Balonul de Aur" la CM 2014 și acum cel mai bun jucător la Copa America 2015. Din păcate pentru Messi, la ambele competiții, Argentina a terminat pe locul 2. Iar medalia de argint nu-l poate consola pe Leo, care a refuzat distincția oferită de gazde după ce "naționala" chiliană a luat în premieră trofeul, în urma loviturilor de departajare!

Inclus în echipa ideală a turneului, "Puricele" nu a mers pe podium să-și ridice cupa, astfel că premiul respectiv a rămas neacordat. De altfel, la festivitatea de final, căpitanul "pumelor" și-a scos imediat de la gît medalia de argint, încercînd să uite amărăciunea eșecului.

Deși apoi s-a pozat alături de un puști chilian. Messi nu acceptase titlul de cel mai bun om al meciului după duelul cu Paraguay în grupe (2-2), iar federația argentiniană a fost amendată.

Altfel, Leo s-a întors acasă, la Rosario, unde rămîne cîteva zile cu fiul, Thiago, și soția, Antonella Rocuzzo, ca să-și termine tatuajul de pe brațul drept, inspirat de pe un ornament de vitraliu al celebrei catedrale Sagrada Familia din Barcelona. După care va pleca într-o vacanță în Europa, startul cu Barca în Primera Division fiind pe 15 august.

Di Maria, out o lună!

Angel Di Maria va fi indisponibil cel puțin o lună, după accidentarea suferită în finala cu Chile din Copa America. La capătul unui sprint de 40 de metri, șeptarul argentinian a suferit o ruptură musculară la bicepsul femural stîng și a fost schimbat cu Lavezzi. Jucătorul lui Man. United va rata astfel debutul în noul sezon din Premier, pe 8 august, cu Tottenham.

"Leo resimte din plin frustrarea. E cel mai bun și toată lumea e cu ochii pe el. E devastat"
Ezequel Lavezzi, internațional argentinian

5 chilieni în echipa Copa America 2015

Bravo (Chi) - Otamendi (Arg)    Medel (Chi)    Murillo (Col) - Vidal (Chi)    Mascherano (Arg)    M. Diaz (Chi)    Cueva (Per) - Messi (Arg)    P. Guerrero (Per)    E. Varga (Chi). Antrenor Jorge Sampaoli (Chi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.