Cupa Romaniei

Și Steaua ar putea transfera de la ASA » Ce a spus Rădoi azi la conferință despre achiziții

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 iulie 2015

Mirel Rădoi a vorbit despre viitoarele transferuri ale Stelei din această perioada de mercato și a lăsat de înțeles că ar putea și campioana să profite de situația în care se află ASA și să ia jucători de acolo.

Întrebat fiind dacă Steaua ar vrea vreun jucător de la ASA, Mirel a evitat un răspuns tranșant, lăsînd loc de speculații: "Nu e frumos să vorbim acum, înaintea meciului cu ei".

Antrenorul Stelei a mai spus că pe adresa clubului nu s-a primit nici o ofertă pentru vreun alt jucător, după transferul lui Tănase: "Din cîte știu eu nu a sosit nici o ofertă pentru vreun jucător, nici atît pentru Breeveld".

Cînd a fost întrebat despre faptul că transferurile lui Teixeira și Hamroun, Mirel a precizat: "Eu n-am mai vorbit cu cei din club de cîteva ore pe această problemă, m-am axat mai mult pe această partidă. Acum pentru mine contează doar jucătorii din lot."

Rădoi a vorbit şi despre transferul lui Keşeru la Steaua: "Este greu de spus în acest moment, pentru că situaţia lor nu este foarte clară, iar la Keşeru e mai delicată. Al Gharafa vrea să-l vîndă cu orice preţ, iar acesta nu este deloc mic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.