Cupa Romaniei

EXCLUSIV Verdict înainte de Supercupă: "Constanţa e un oraş stelist, mureşenilor o să le fie foarte greu!"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  miercuri, 08 iulie 2015

Partida din această seară a fost prefaţată de antrenorul Petre Grigoraş, momentan fără nici un angajament.

Steaua şi ASA Tg. Mureş joacă în această seară cu un nou trofeu pe masă. Supercupa României este competiţia care deschide oficial noul sezon competiţional.

Aflat acasă, la malul mării, Grigoraş a vorbit despre meciul de la ora 21:00 în exclusivitate pentru GSP.RO:

"La prima vedere Steaua pleacă cu prima şansă, e favorită în faţa celor de la ASA. Steaua are mai multă stabilitate, are un lot puternic, în plus au intervenit şi problemele de la Tg. Mureş. Steaua este o echipă experimentată, în schimb cei de la Mureş vor face tot posibilul să cîştige acest trofeu. Chiar dacă nu mai e acelaşi entuziasm din cauza problemelor nu cred că le stă rău cu un trofeu în CV".

Acesta a comentat şi problemele cu care se confruntă mureşenii înainte de jocul de diseară:

"Au demonstrat că respectă competiţia dacă au venit pînă la Constanţa cu toate problemele pe care le au pe cap. În plus experienţa lor e mare, trebuie să se respecte pe ei ca fotbaliştii şi să lupte în acest meci. Ştiu că sînt afectaţi psihic după cele întîmplate la Mureş, toate problemele astea cu DNA, cu sechestrul pe conturile cluburilor, cu micşorarea salariilor, dar trebuie să dea totul pentru victorie. Dan Petrescu venise să facă o echipă cu care să se bată la titlul, iar de-odată acest lucru s-a oprit din cauza unor anumite probleme".

"Steaua este o echipă foarte iubită la Constanţa, o să se convingă toată lumea diseară pe stadion cînd o să vadă cîţi spectatori simpatizează cu roş-albaştri. O să le fie greu mureşenilor", a declarat Petre Grigoraş. 

Partida Steaua - ASA va începe la ora 21:00 şi va fi în direct pe ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.