Cupa Romaniei

Situaţie incredibilă sub ochii Jandarmeriei la Constanţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 iulie 2015

Bişniţarii fac legea la Constanţa! Cu aproape trei ore înainte de startul Supercupei dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş, la casele de bilete ale stadionului Farul nu se mai găseşte nici un bilet.

22:00

UPDATE / Oficialii jandarmeriei Constanţa au reacţionat după publicarea articolului pe GSP.ro: "Casa de bilete este la spălătorie, noi nu încurajăm bişniţa. În plus au fost sancţionate mai multe persoane care au fost surprinse că vindeau bielete la suprapreţ".

Toate tichetele au fost epuizate încă de acum două zile. Singura şansă pentru fanii care vor să asiste la meci este să-şi cumpere tichete de la bişniţari! Dacă un bilet la peluză costa 15 lei, acum acesta ajunge şi pînă la 70 de lei!

Chiar dacă în jurul arenei Farul sînt sute de jandarmi şi stewarzi, bişniţarii nu au nici o problemă în a vinde tichete la suprapreţ. Aceştia sînt poziţionaţi în grupuri de cîte cinci în toate punctele de acces ale stadionului fără să fie deranjați de cineva.

"Nu mai sînt deloc bilete. Mergeţi la spălătoria de lîngă stadion poate mai găsiţi acolo. Dar eu ştiu că nu mai sînt", le-a transmis un jandarm unor suporteri care voiau să asiste la Supercupă.

Conform legislaţiei în vigoare este interzisă comercializarea şi vînzarea biletelor la suprapreţ! Această este considerată contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 la 3.000 lei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.