Cupa Romaniei

GALERIE FOTO Prima Supercupă pe un stadion comunal » Chiar şi omologată, arena din Constanţa este o RUINĂ!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 July 2015

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au decis ca Supercupa din acest an să se joace la Constanţa, pe stadionul Farul! O decizie care a surprins la început, mai ales din cauza stării incredibile de degradare în care se află arena de pe litoral.

După mai multe vizite şi o omologare amînată de către cei de la Jandarmeria Constanţa, oficialii echipei au reuşit pînă la urmă să mai dreagă "busuiocul" cu doar cîteva ore înainte de meci. Chiar şi aşa, stadionul arată ca după bombardament!

Accesul în stadion se face prin nişte gropi uriaşe, iar scările care duc spre tribune sînt rupte, desprinzîndu-se bucăţi întregi. Deşi s-au tăiat buruienile din interior, în mai multe zone aceastea au rămas uscate, şi nu au mai fost ridicate de firma de salubrizare.

Mai mult, toaletele arată groaznic! La tribuna I, acestea sînt nefuncţionale, apa curge, robineţii nu pot fi opriţi, iar grupurile sanitare sînt pline de calcar şi rugină. Surprinzător, chiar în dimineaţa meciului, oficialii echipei constănţene au udat terenul cu un furtun de pompieri, neexistînd un sistem modern de irigare a gazonului.

Chiar şi aşa suprafaţa de joc este una asemănătoare cu a unui stadion comunal, cu multe zone în care iarba lipseşte, porţiuni întregi unde aceasta este arsă de soare şi terenul este foarte denivelat, ceea ce le poate produce jucătorilor celor două echipe accidentări grave.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.