Liga 1

4 supertalente din România așteptate să "explodeze" în noul sezon » Cum îi caracterizează specialiștii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 iulie 2015

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor prezintă azi cei mai promițători patru fotbalişti de la noi, așteptați să confirme în noul sezon competițional.

Doi dintre aceștia sînt atacanții Robert Moldoveanu (Dinamo) și Alexandru Boiciuc (CSMS Iași).

1. Despre vîrful dinamovist de 16 ani, Flavius Stoican, fostul antrenor al "cîinilor", spune:

"E unul dintre cei mai promităţori tineri pe care îi are România în acest moment. Are calităţi incredibile, un caracter puternic şi asta îi dă foarte multă siguranţă. Tehnică foarte bună, viteză excelentă. O să vedeţi că o să ajungă mare şi o să «explodeze» în noul sezon pentru că munceşte mult şi îşi doreşte să reuşească! Robert o să fie surpriza plăcută din lotul lui Dinamo în campionatul acesta".

2. Agentul de jucători Sorin Paraschiv îl caracterizează astfel pe atacantul ieșean de 17 ani:

"Un copil foarte bun, care mai are foarte mult de muncă, dar are calităţi senzaţionale pentru vîrsta lui. O să fie un atacant de rasă pentru că îi place fotbalul şi munceşte foarte, foarte mult pentru a face performanţă. A impresionat deja în meciurile în care a fost folosit în sezonul trecut, e foarte important să primească şanse în partidele oficiale.

Este un tînăr de viitor, cu viteză foarte bună pentru un atacant, ştie să stea în teren, să se poziţioneze şi să ajungă acolo unde e nevoie de el. Cea mai mare calitate e că e modest, iar asta e cel mai important în ziua de azi".

Ceilalți doi tineri fotbaliști de viitor pot fi descoperiți în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi, disponibilă ACUM la chioșcuri și AICI, pe platforma digitală!

Citește azi doar în ediția tipărită și:

✓ Rednic, în dificultate » Tehnicianul dinamovist nevoit să-i ceară ajutor unui fotbalist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.