Tenis

Serena Williams a demolat-o pe Șarapova în semifinale la Wimbledon! A ajuns la 17-a victorie la rînd. Ce record urmează în finală

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 iulie 2015

Serena Williams, locul 1 mondial, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4, pe sportiva rusă Maria Şarapova, 4 WTA, şi s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon, ea urmînd să joace pentru a 25-a oară în ultimul act la simplu la un Grand Slam.

Williams s-a impus în faţa Mariei Şarapova în doar o oră şi 19 minute. Jucătoarea americană a ajuns la 17 victorii consecutive în faţa sportivei ruse.

În finală, Serena Williams o va întîlni pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, cap de serie numărul 20, aflată în premieră într-o astfel de fază la un Grand Slam. Muguruza a trec în semifinale de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 3-6, 6-3.

Dacă va reuși să cîștige, Serena va deveni deținătoarea en-titre a tuturor celor 4 trofee de Grand Slam. De asemenea, rămîne în cursă pentru cîștigarea celor 4 trofee într-un an. Ea s-a impus și la Australian Open, dar și la Roland Garros în 2015. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.