Liga 1

REPORTAJ EXCLUSIV » Suma fabuloasă pe care Gică Hagi a investit-o în Academie şi facilităţile incredibile din complex

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 July 2015

După ce-a renunţat la cariera de fotbalist, Gică Hagi a decis să investească o parte din bani într-un proiect dedicat copiilor. În 2009 a înfiinţat academia de fotbal care-i poartă numele, pe care reporterii Gazetei au vizitat-o, iar astăzi în ediţia tipărită găsiţi un reportaj în exclusivitate. Academia a devenit în prezent cel mai mare centru sportiv de gen din sud-estul Europei.

Întreaga investiţie se ridică la 11 milioane de euro, iar doar în ultimul an s-au băgat aproape două milioane de euro pentru ridicarea unei arene cochete, de 4.545 de locuri, în localitatea Ovidiu.

Complexul sportiv cuprinde în acest moment 9 terenuri de fotbal pentru antrenament, toate cu nocturnă, şi unul omologat pentru prima ligă, plus patru corpuri de clădire care includ spaţii de birouri, spaţii de cazare pentru sportivi, restaurante, săli de antrenamente, vestiare, cabinete medicale, spaţii comerciale şi chiar o cafenea.

Află din Gazeta Sporturilor de astăzi care este problema principală pentru Hagi în acest moment și care sînt declarațiile celor implicați în proiectul de la Academie. Nu rata ziarul, mergi la chioșcuri sau downloadează de aici Gazeta Digitală, varianta pdf a ziarului!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.