Stranieri

Detalii despre viitorul lui Florin Andone! Impresarul a făcut anunțul » Ce oferte are și cînd se va transfera

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 iulie 2015

Florin Andone a fost unul dintre cei mai în formă stranieri la ora actuală. Sezonul trecut reușit din La Liga i-a dat speranțe că poate prinde un contract mai bun decît cel de la Cordoba.

Atacantul e dorit de mai multe echipe interesante. Aston Villa, Espanyol, Malaga și Getafe și-au manifestat dorința de a-l aduce.

Juan Jose Moral, agentul lui Florin, a anunțat că președintele Cordobei, Carlos Gonzalez, a fost înștiințat de ofertele pe care le are jucătorul de 22 de ani.

Andone are o clauză de 6 milioane de euro, dar Moral nu crede că cineva poate da banii aceștia pentru un jucător cu doar 6 luni de experiență în La Liga.

”Acum căutăm oferte de 3 milioane de euro, dar pe 15 august Cordoba va trebui să se mulțumească doar cu cel mult 1,2 milioane”, a declarat Moral, care susține că ”cel tîrziu la 1 august Florin va fi plecat de la Cordoba”.

”Espanyol vrea să plătească, dar nu poate achita o sumă mare. În plus, mai e o echipă spaniolă dispusă să achite 1,2 milioane de euro pentru Florin”, a explicat impresarul atacantului român, care a mai dezvăluit că ”sînt două echipe în Premier League care sînt atente la situația sa”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.