Campionate

Manchester United a reușit transferul verii! Louis Van Gaal a adus un jucător de superclasă pe "Old Trafford"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 iulie 2015

Manchester United a reușit să-l convingă pe Bastian Schweinsteiger să semneze un contract pe 3 ani. Este a doua mutare importantă făcută de "diavoli" în această vară, după Memphis Depay.

Mijlocașul de 30 de ani va încasa 7,2 milioane de lire pe an, același salariu pe care îl avea și la Bayern Munchen. Suma de transfer se învîrte în jurul a 13 milioane de lire sterline. Azi, jucătorul va zbura către Manchester pentru a face fizita medicală.

Suma de transfer este atît de mică și pentru că jucătorul se afla în ultimul an de contract cu echipa de pe Allianz Arena.

Schweinsteiger a strîns 500 de meciuri în tricoul lui Bayern Munchen, reușind să înscrie de 67 de ori. A cîștigat 8 titluri de campion în Germania, 7 Cupe, două Cupe ale Legii, două Supercupe, o dată Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

De asemenea, acesta este campion mondial cu Germania în 2014. Bastian a strîns 111 selecții în națională, pentru care a marcat de 23 de ori. Este pe locul 5 într-un top al prezențelor, la doar două meciuri de Lahm și la 39 de Matthaus, care e primul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.