Liga Campionilor

Steaua a anunțat lotul pentru "dubla" cu Trencin! Două nume importante nu sînt pe listă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 iulie 2015

Steaua a trimis aseară către UEFA lotul pentru meciul cu Trencin, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Partida va fi marți, de la 21:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Mirel Rădoi a pus pe listă 24 de fotbaliști, însă lipsesc două nume importante. George Țucudean, accidentat, dar și Srgian Luchin, aproape înțeles cu ACS Poli, nu au mai fost trecuți de steliști pe lista UEFA.

Primul este accidentat și nu se va recupera la timp pentru a se putea conta pe serviciile lui. În schimb revenire Lucian Filip, care s-a refăcut și reintră în planurile lui Rădoi.

Pe foaie a fost trecut și Alcenat. Aflat cu naționala țării sale, Haiti, la Gold Cup, fundașul dreapta nu va fi în lot la Zilina, dar are șanse mari să intre încă din primul "11" în returul de la București, care se va disputa miercuri, 22 iulie.

Lot:

Portari: Florin Niță, Valentin Cojocaru

Fundași: Cornel Rîpă, Paul Papp, Alin Toșca, Sitya Guilherme, Jean Sony Alcenat, Gabi Tamaș, Fernando Varela

Mijlocași: Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Nicolae Stanciu, Sulley Muniru, Jugurtha Hamroun, Vlad Mihalcea, Nicandro Breeveld, Aymen Tahar, Ionuț Neagu, Toni Grădinaru, Alexandru Tîrnovan, Rareș Enceanu.

Atacanți: Alexandru Tudorie, Adrian Popa, Gabriel Iancu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.