Liga 1

Atenţie, stoc epuizat! Ce variante mai are Steaua pentru a-și completa lotul? 3 jucători de care campioana mai are nevoie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iulie 2015

Steaua a mai bifat azi 3 achiziţii importante. Campioana României i-a luat pe Greogry Tade, William de Amorim şi Denis Alibec. În acest moment, mai sînt puține opțiuni valabile pentru roș-albaștri pentru a-și completa lotul. 

Gigi Becali mai poate aduce cam 3 jucători care să facă din echipa lui Rădoi una optimă. Doi dintre ei fac parte tot din lotul Astrei Giurgiu. 

Silviu Lung - Steaua duce lipsa unui portar cu experienţă după ce Giedrius Arlauskis a plecat la Watford. Cojocaru şi Niţă nu sînt variante foarte bune, ceea ce înseamnă că Steaua mai poate aduce unul. 

Constantin Budescu - Este unul dintre cei mai valoroşi jucători din Liga 1. Totodată mijlocaşul Astrei a fost inclus de Gigi Becali pe lista de achiziţii din această vară. Singurele probleme au fost întîmpinate la negocierile cu Ioan Niculae, care nu vrea să lase din preţul cerut, unul mare pentru posibilităţile din Liga 1. 

Paul Anton - Şi el a fost dorit de Gigi Becali, ba chiar cluburile (Steaua şi Pandurii) se înţeleseseră asupra sumei de transfer, însă jucătorul a refuzat salariul de 10.000 de euro lunar pe care Steaua era gata să îl ofere.

Pentru viitor: Steaua mai are încă 3 variante pentru a-şi asigura viitorul. Este vorba despre Ianis Hagi, Florin Tănase şi Alexandru Mitriţă, toţi 3 de la echipa lui Gică Hagi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.